DOLAR 32,5089 0.29%
EURO 34,6010 0.28%
ALTIN 2.488,350,23
BITCOIN 2007950-4,09%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YILIN EĞİTİMCİSİ ÖDÜLÜ KKTC’DEN ÖZDİNÇ AKDEL’İN BY PROTOKOL DERGİSİ, 2. AVRUPA ÖDÜL TÖRENİNE HAZIRLANIYOR
  • News 34
  • Gündem
  • YILIN EĞİTİMCİSİ ÖDÜLÜ KKTC’DEN ÖZDİNÇ AKDEL’İN BY PROTOKOL DERGİSİ, 2. AVRUPA ÖDÜL TÖRENİNE HAZIRLANIYOR

YILIN EĞİTİMCİSİ ÖDÜLÜ KKTC’DEN ÖZDİNÇ AKDEL’İN BY PROTOKOL DERGİSİ, 2. AVRUPA ÖDÜL TÖRENİNE HAZIRLANIYOR

ABONE OL
Ağustos 18, 2021 11:40
YILIN EĞİTİMCİSİ ÖDÜLÜ KKTC’DEN ÖZDİNÇ AKDEL’İN BY PROTOKOL DERGİSİ, 2. AVRUPA ÖDÜL TÖRENİNE HAZIRLANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özdinç Akdel’in yapmış olduğu çalışmalar ve gençlerin eğitim ve spor alanında hayatlarına sağladığı katkılardan dolayı By Protokol dergisi tarafından düzenlenen  “Avrupa Ödülleri’’ jürisi tarafından “Yılın Eğitimcisi ödülü”ne layık görüldü.

Dergi yayıncılığı alanında 5 yıldır hizmet veren, Türkiye’nin Protokol Dergisi ‘BY Protokol’ 2021 yılı Avrupa Ödülleri’nin 2’ncisini düzenlemeye hazırlanıyor.  15 Eylül 2021 tarihinde yapılacak 2. Avrupa Ödül töreni, protokol üyeleri ve çok sayıda akademisyeni bir araya getirecek. Zafer Kiraz’ın sunumuyla gerçekleşecek 2’nci Avrupa Ödül töreni, İstanbul Cemile Sultan Korusu alanında düzenlenecek.

By Protokol Dergisi okuyucuları, üyeleri, akademisyenleri ve iş insanlarını buluşturacak ödül töreni öncesi açıklama yapan BY Protokol Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Yazıcı, “Bu ödül ile Avrupa ve Türkiye arasındaki bağı güçlendirip, yaşanan pandemi sürecinde akademisyenler ve iş insanları dahil olmak üzere pek çok sektör ve insanımızı alanlarında teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Ödül töreninin tertip edilmesine Kayseri merkezli Sedat Kılınç İnşaat ana sponsor olarak destekleriyle yanımızda yer alıyor. Törene katkı sağlayan Sedat Kılınç İnşaat’a ve diğer alt sponsorlara da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Özdinç Akdel kimdir?

Özdinç Akdel 1963 yılında Kıbrıs’ın Gazimağusa kazasında doğdu. İlk ve orta öğretimini yine Gazimagusa’da tamamladı. 1981 yılında Namık Kemal Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi, Matematik Bölümünü okudu. Vatani görevini tamamladıktan sonra 1989 yılında Dr. Fazıl Küçük Meslek Lisesinde göreve başladı. Daha sonra Canbulat Özgürlük Ortaokuluna Matematik öğretmeni olarak tayin oldu. Aynı okulda Başmuavinlik görevini yürütmektedir.

Öğretmenlik yaptığı süre içerisinde matematiği öğrencilerine sevdirmek için çeşitli projelere imza atan Akdel ayrıca Matematik olimpiyatlarında ödüller de aldı. Sporun insan hayatındaki önemini çok iyi bilen Özdinç Akdel, gençlere sporu sevdirebilmek adına Çamlık Spor Kulübü voleybol takımı başkanlığını yürüttü. Bora Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı ve birçok spor kulübünün de yönetim kurulunda üye olarak görev aldı.

Eğitimde öğrenci odaklı bir misyon üstlendi ve gençlerin matematik ve sporla hayata daha iyi hazırlanması için özveri ile çalıştı. Eğitim dünyasında çağın gerektirdiği, Kıbrıslı gençlerin Eğitiminde 4.0 yakalamaları için çalışmalar yapmak ana hedefi oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.