DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2082795-1,52%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Egem tv’nin muhabiri Feyzi Tokat’a görevi başında bıçaklı saldırı
  • News 34
  • Genel
  • Egem tv’nin muhabiri Feyzi Tokat’a görevi başında bıçaklı saldırı

Egem tv’nin muhabiri Feyzi Tokat’a görevi başında bıçaklı saldırı

ABONE OL
Ocak 5, 2021 17:20
Egem tv’nin muhabiri Feyzi Tokat’a görevi başında bıçaklı saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avukatları aracılığı ile saldırganlardan, hem ceza, hem tazminat, hem de görev yerindeki muhabire saldırı, tehdit, cihazlar ile gözlüğünün kırılması, yaralama ve bıçakla saldırılardan ceza davası açacağını söyleyen Muhabire, bu vahşi saldırıdan, ölümcül yaralar almadan kurtulduğu için büyük geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

UŞAK’DA, BASINA, BIÇAKLI, KÜFÜRLÜ, ÇİRKİN SALDIRININ

FAİLLERİNİ, BIÇAĞIYLA BERABER POLİS YAKALADI.

Dün güpegündüz bir otelin önündeki, Toki kavşağında trafik kazasına karışıp , Ankara – İzmir yolunda trafiği kilitleyen ve tartışanları, görevi olan yayıncılık gereği, haber amaçlı kamerası ile çeken muhabire, küfür, hakaret, tehdit ve bıçakla saldıranlar Uşak Polisi tarafından olay yerinde bıçağıyla beraber yakalandı.

Egem Tv nin Muhabiri Feyzi Tokat’a küfür ve hakaretlerle bıçak çekip saldıran, tehdit ederek görevini yapmasını engelleyen ve kamerasını, gözlüğünü kırıp paramparça eden kişiler baba oğul çıktı.

Uşak Emniyetinin yoğun çalışması ile yakalanan ,Yıldırım G.ve oğlu Sezer G.’in, Uşak Dikilitaş mahallesinde av bayiliği yaptığı öğrenildi.

Muhabire görevini yaparken, bıçakla saldırıp, kamerasını ve gözlüğünü kırarak paramparça eden, baba oğul yakalanarak gözaltına alındı. yapılan sağlık kontrolünde, oğlu Sezer G’in, kovid 19 testi pozitif çıktığı için hastanede kaldı.

Baba Yıldırım G. ise, karantinaya alındı. Yıldırım G. olayda kullandığı bıçağı polise teslim etti.

Mobese kameralarının tam çekim alanında olan ve her detayı kayıt altına alınan saldırıda her şey açıkça görülürken ,polis mobese ve çevre kameralarını incelemeye aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.