DOLAR 32,3830 0.18%
EURO 35,0974 0.01%
ALTIN 2.324,990,25
BITCOIN 2272172-0,62%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TV MOR 2021 ONUR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
  • News 34
  • Genel
  • TV MOR 2021 ONUR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

TV MOR 2021 ONUR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

ABONE OL
Haziran 19, 2021 13:56
TV MOR 2021 ONUR ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Medya Yayın Grubu bünyesinde 2016 Yılında kurulan. “Güçlü kadın güçlü toplum” sloganıyla yola çıkan, Türkiye’nin ilk kadın kanalı TV MOR; 6 yıldır, çizgisinden ödün vermeden kadınların sesi olmaya devam ediyor.

İstanbul Medya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan; “Güçlü kadın güçlü toplum” sloganıyla yola çıkarak Türkiye’nin ilk kadın kanalı TV MOR’u kurdukların ifade etti.

Yönetim kurulu üyesi Ayşe Koçalan, TV MOR için; ‘Türkiye’de kadınlara ait bir kanal olmadığını ve kadınlara özel içerikler olan kanalımız, kurulduğu andan bugüne kadar zengin içeriklerin olduğu, dolu dolu programlarla bugünlere geldi. Kadınlarımızdan çok güzel geri dönüşler aldık.. Bu süreçte kanalımızı ve bizleri destekleyen, değerli arkadaşlarıma bu ödül töreniyle teşekkür etmek istedik’ ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin başarılı kadınları; akademisyenler, müzisyenler, alanında uzman olan kadınlar, bu kanalda farklı içeriklerde program yaptılar. Kurulduğu günden bu ana kadar pek çok ismi ağırlayan TV MOR başarılı olan kadın yapımcı ve sunuculara ödüllerini takdim etti.

TV MOR ödül töreninde, ‘İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü Genel Türk Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muallâ Uydu Yücel, Klinik Psikolog Akademisyen Doç. Dr. İlknur İşeri, Girişimci Ayşe Koçalan, Eğitimci Figan  Efe, Güzellik Uzmanı Ahu Gülkan, Estetisyen Süreyya Yıldız, Spiritüel Gelişim Ve Rüya Koçu Lale Ataman, Spiritüel  Yaşam Ve  İlişki Koçu Arzu Yancar, Profesyonel Yaşam Koçu – Eğitmen Hilal İnan, Radyo Tv Programcısı Özlem Kurt, İnsan Kaynakları Uzmanı – Eğitmen Aysan Tünel, Sosyolog- Ses Sanatçısı Habibe Bozkır, Güzellik Uzmanı Yasemin Uslu’ ödüllerini aldı.

İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü Genel Türk Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muallâ Uydu Yücel

Klinik Psikolog Akademisyen Doç. Dr. İlknur İşeri

Girişimci Ayşe Koçalan

Eğitimci Figan Efe

Güzellik Uzmanı Ahu Gülkan

Estetisyen Süreyya Yıldız

Spiritüel Gelişim ve Rüya Koçu Lale Ataman

Spiritüel Yaşam ve İlişki Koçu Arzu Yancar

Radyo Tv Programcısı Özlem Kurt

İnsan Kaynakları Uzmanı, Eğitmen Aysan Tünel

Ses Sanatçısı Habibe Bozkır

Güzellik Uzmanı Yasemin Uslu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.