DOLAR 32,3651 0.13%
EURO 35,0228 -0.28%
ALTIN 2.320,610,04
BITCOIN 22927182,85%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tugba Oksal ile Access Consciousness nedir?

Tugba Oksal ile Access Consciousness nedir?

ABONE OL
Şubat 26, 2021 09:12
Tugba Oksal ile Access Consciousness nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülçin Demircan/news34

Access Bars Eğitmeni Yaşam Koçu Tuğba Oksal ile yaşama dair olumlama sorgulama ve iyileşme uygulamaları ile kendini keşfetmenin önemini görmekteyiz. Bakış açısının önemi ve zihnimizin sırlarını nasıl çözebiliriz bu mümkün müdür? Sorusunu geniş içeriklerle ele alan Tuğba hanım bilgilerini aktardı.

Tuğba Oksal Kimdir?

Access Consciousness ile de 2015 yılı Temmuz ayında, yıllardır mücadele ettiğim bir hastalığa karşı pes etmek üzereyken tanıştım. 3 Bars seansından sonra 5-6 yıldır mücadele ettiğim hastalıktan ve bağlı hale geldiğim yataktan kurtulmuştum.
2016 Şubat ayında Access Bars, Haziran ayında The Foundation, Temmuz ayında 3 Günlük Beden Sınıfı, 2017 Ocak ayında Olasılıklar Seçimi, Mart ayında Var Olmanın Enerjetik Sentezi, Nisan ayında Olasılıklar Senfonisi sınıflarına katılarak Ağustos 2017’de Sertifikalı Kolaylaştırıcı lisansımı aldım.
Bu sırada ve sonrasında Access 3 Günlük Beden Sınıfı gibi farklı pek çok Access ana ve ileri sınıflarına, seminerlerine ve tele konferanslarına katıldım. Her birinde biraz daha kendi gerçeğimi keşfettim ve gözlerimin önünde adeta bir sis perdesi haline gelmiş olan bakış açıları, yargılar ve sınırlamalardan özgürleşmeye devam ettim.
Ağustos 2016’dan beri Access Consciousness için yazılı ve simultane tercümeler yapıyorum. Aynı zamanda 2017 Ağustos ayından beri 12 yıllık Koçluk deneyimlerimden de faydalarak Access Bars, The Foundation eğitimleri, Access tanıtım ve tadımlık sınıfları, tele konferansları ile Bars, beden prosesleri, SOP, ESSE ve Suistimale Tutunma seansları kolaylaştırıyorum. Bir yandan da 27 yıllık kurumsal geçmişimde edindiğim tecrübeleri kullanarak Access Türkiye Çalışma Grubu ve Müşteri İlişkileri için çalışmaya ve dünya çapındaki Access sınıflarında Canlı Yayın Ev Sahipliği yapmak için eğitim almaya devam edıyorum.

Access Consciousness nedir?

Access Consciousness, arzuladığınız her şeyi yaratmak ve hayatınızda değiştirmek istediğiniz ancak şimdiye kadar değiştiremediğiniz her şeyi, farklı ve daha kolay bir yöntemle değiştirmek için araçlar ve sorular sunmaktadır. … Hayatta olmakla ne kadar eğlenebilirim?” sorularının macerası haline gelir.

Access’in Mantrası nedir?

“Hayatın tümü bana kolaylık ve ihtişamla gelir.” Hayatımızı asla kutuplandırmamalıyız sürekli kendimizi ve herkesi yargılamalıyız. İyi-kötü, doğru-yanlış, güzel-çirkin diye asla sınıflandırmamalıyız.

Bir resimle iyileşmek, düşünceyle tedavi mümkün mü?

Bakış açısı olarak tabii ki mümkün. Bakış açınız düşüncenize bağlıdır siz nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz. Baktığınız resime negatif veya pozitif anlam yüklemek tamamen özgür iradenizle alakalıdır.

Daha fazlası için;

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.