DOLAR 32,4889 0.12%
EURO 34,7800 0.13%
ALTIN 2.491,261,19
BITCOIN 2022849-0,41%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SARIYER ORDULULAR’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

SARIYER ORDULULAR’DA GÖREV DEĞİŞİMİ

ABONE OL
Aralık 14, 2021 10:36
SARIYER ORDULULAR’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sarıyer Ordulular Derneği (SAODER), olağan genel kurulunu üyelerinin ve misafirlerin katılımıyla Karadeniz Vakfı’nda gerçekleştirdi.

Kongre öncesi yöresel yemek ikramı yapıldı ve Sarıyer Ordulular Derneği tarafından hazırlanan resim sergisi katılımcılar tarafından ziyaret edildi. Kongreye, ORDEF Genel Başkanı Sabri Çelebi, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Aksu, , AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, Kilyos Muhtarı Yüksel Dalmış, AK Parti Meclis Üyeleri Ergin Durdu, Şeref Özalp, ORKAÇDER Başkanı Cengiz Aydemir, İstanbul Ordulular Dernek Başkanı Murat Şahin, Korganlılar Dernek Başkanı Sezayi Çamurlu, STK temsilcileri, dernek başkanları ve dernek üyeleri katıldılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan kongrenin divan başkanlığını Korgan Dernekler Federasyonu Başkanı Fatih Yeşilçayır yaptı. Sarıyer Ordulular Derneği’nin Ali Yaman Başkanlığındaki faaliyet raporu ve gelir gider tablosu üyelerinin oyları ile ibraz edildi. Ardından tek liste halinde gerçekleşen kongrede, Sarıyer Ordulular Derneğin yeni başkanı Burhan Uzan oldu.

Dilek ve temenniler bölümünce protokol konuşmaları gerçekleşti. İki dönemdir dernek başkanlığını yapan Ali Yaman, bu süre içerisinde kendisine ve yönetim kurulu arkadaşlarına destek veren herkese teşekkür ederek tüm misafirlere hoş geldiniz dedi.
Dernek Başkanı seçilen Burhan Uzan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sahneye çıkarak yaptığı teşekkür konuşmasında, “Genel kurulumuz, Ordumuza, Sarıyer’de yaşayan hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Güveninize layık olabilmek için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışacağız” dedi.
Kongrenin ardından tüm katılımcılar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Burhan Uzan kimdir?
1962 Ordu Korgan doğumlu ilkokulu Korgan Yenipınar’da bitirdi. 1971’de meslek hayatına girmek için İstanbul’a geldi meslek hayatı devam ederken Beyoğlu Meslek Lisesi’nin dışarıdan bitirdi 1980’de de kendi Tekstil işyerini açtı 1982’de askerliğini Jandarma Komando çavuş olarak yaptı ilk dernekçilik hayatına İstanbul Ordulular derneğinde başkan yardımcılığı ile başladı daha sonra sırasıyla İstanbul korganlılar Derneği iki dönem başkanlığını yaptı Ordu sanayici ve İşadamları Derneği’nde başkan yardımcılığı Yeniköy spor kulübünde başkan yardımcılığı Ferahevler spor kulübünde başkan yardımcılığı Yeniköy Bağlar Spor Kulübü Başkanlığı Sarıyer Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanlığı köy derneği başkan yardımcılığı Sarıyer Ordulular Derneği başkan yardımcılığı görevlerini yaptı Sarıyer’de engelliler komisyonu nu kurarak birçok engellinin imkanlardan faydalanmasını sağladı şu anda İstanbul Engelliler Koordinasyon Merkezi başkan yardımcılığı görevini devam ettiriyor evli ve 3 çocuk babasıdır.

SAODER – SARIYER ORDULULAR DERNEĞİ HK

2004 Yılında İstanbul Şişli Ayazağa Mahallesi’nde Kuruldu. 2013 Yılında Ayazağa Mahallesi Sarıyer’e bağlanmasından dolayı 2015 Yılında yapılan 7. Olağan Genel Kurulda Tüzük Değişikliğine gidilerek Derneğin Kısa adı (SAODER) Uzun Adı Sarıyer Ordulular Derneği olarak oy birliği ile değiştirildi. Sırasıyla Derneğimize Başkanlık yapan Başkanlarımız;

1: Ayhan Dursun (1 Dönem)
2: Cevdet Gürleyik ( 2. Dönem)
3: Ekrem İlhan ( 3. Dönem)
4: Yılmaz Koyun ( 4. Dönem)
5: Cafer Yıldırım ( 5. Dönem)
6: Cevdet Gürleyik ( 6. Dönem)
7: Ali Yaman ( 7. Dönem)
8: Ali Yaman ( 8. Dönem)
9: Burhan Uzan ( 9. Dönem Devam)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.