DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045883-2,27%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öğrenciler için yeni bir proje: ‘Daha güçlü doğa sevgisi’
  • News 34
  • Gündem
  • Öğrenciler için yeni bir proje: ‘Daha güçlü doğa sevgisi’

Öğrenciler için yeni bir proje: ‘Daha güçlü doğa sevgisi’

ABONE OL
Mayıs 9, 2022 10:11
Öğrenciler için yeni bir proje: ‘Daha güçlü doğa sevgisi’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

” Stronger Nature Love ( Daha güçlü doğa sevgisi) ”adlı e-Twinning projesi, 8 ayrı ülkeden oluşan uluslarası bir proje olup ( Fransa, İspanya ve Yunanistan’dan 2, İtalya, Polonya, Litvanya ve Çek Cumhuriyetinden 1 ve de Türkiye’nin farklı illerinden 9 öğretmen olmak üzere toplamda 19 öğretmenden oluşmaktadır.

Resim sergisine tüm okullar davet edilmiş bu esnada kendilerine ” Küresel ısınma” ile ilgili broşür dağıtılmıştır. Sınıflarda da bilinçlendirme çalışmaları devam etmiş ve sınıflara da yine broşür dağıtılmıştır.

Serginin açılışında resim öğretmenleri Pervin KACELEBCİ, Elif BAŞARAN ve Murat GÜLMÜŞ sergi ve okul panosunun resimlerinin seçiminde yardımcı olmuşlar projeye destek vermişlerdir.

Davetiyede proje öğretmeni Gaye Dilek GEZER’e ait olan ”aradığınız doğaya ulaşılamıyor bilinçlenip takrardan deneyiniz” mottosu ile konuya ilgi çekilmeye çalışılmıştır.Küresel ısınma ve iklim değişikliği, dünya günü, sıfır atık konularıyla ilgili videolar da yine izlenmiştir. Ayrıca doğa yürüyüşü eşliğinde videoya aktardığımız ve sözleri Gaye Dilek GEZER’e bestesi Kaya Ulaş’a ve düzenlemesi okulumuz müzik öğretmeni Dilek Gürsöz’e ait olan ve kemanda Vesile CEBECİ piyanoda Özay Kaya öğretmenlerimizin eşlik ettiği doğa şarkımızı dinlemek için de yine youtube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.