DOLAR 32,5695 0.15%
EURO 34,9176 0.65%
ALTIN 2.431,54-0,04
BITCOIN 21668400,28%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kanal 34 medya dünyasını biraraya getirdi

Kanal 34 medya dünyasını biraraya getirdi

ABONE OL
Mart 8, 2021 08:25
Kanal 34 medya dünyasını biraraya getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aldığı ödüllerle medya dünyasında emin adımlarla ilerleyen  Kanal 34 Televizyonu projeleriyle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Kanal 34 TV  Mecidiyeköy stüdyolarında, Yerel Medya Temsilcileriyle bir araya gelen gazeteciler, yeni medya ve proje çalışmaları konularında istişarelerde bulundu. Medyanın geleceği ve dijital medyanın önemine yer verildi.

 

Avrupa Birliği projeleri kapsamında, oluşturulabilecek Yeni Medya Projeleri hakkında değerlendirmeler yapmak üzere; Türkiye İletişim ve Medya Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Gürel, Genel Sekter Sultan Tapdık, Türkiye Basın Birliği Başkanı Yıldıray Deniz Barak, Dijital Görsel Medya Derneği ve Kanal 34 Başkanı Adil Koçalan, Kaçkar medya grubu Yönetim kurulu üyesi Osman Delihasan, Medya Platformu Başkanı Ahmet Durkaya, Aktüel medya grubu ve Dijital Görsel Medya Derneği Yönetim kurulu üyesi Osman İslam, Turkhaber Gazetesi sahibi ve Dijital Görsel Medya Derneği Başkan Yardımcısı Yavuz Yılmaz, Kaçkar medya grubu Yönetim kurulu üyesi Adnan Onay, Avrupa Birliği Bağımsız Proje Danışmanı Fetih Coşkunsu, İnka Tescil İnternet Bilişim ve Marka Tescil Hizmetleri Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Topcu,Gurme Magazin Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Güngör’ün de katıldıkları toplantıda medya sektörünün geleceği, basın özgürlüğü ve gazetecilerin görevleri sırasında karşılaştığı sorunlar için yapılabilecek yardımcı unsurlar aktarıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.