DOLAR 32,5597 0.25%
EURO 34,7026 -0.19%
ALTIN 2.485,910,07
BITCOIN 20508362,69%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’daki feci kaza can aldı! Ölü ve yaralılar var

İstanbul’daki feci kaza can aldı! Ölü ve yaralılar var

ABONE OL
Mart 3, 2020 09:57
İstanbul’daki feci kaza can aldı! Ölü ve yaralılar var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaza, Eski Edirne Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 34 M 1043 plakalı minibüs, Arnavutköy yönüne doğru seyir halindeyken, araçlarını park ederek yolun karşısına yaya olarak geçmeye çalışan 3 kişiye çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yolcu minibüsünün altında kalan ve bir süre sürüklenen İlkay Alagöz, feci şekilde can verdi. Önce 3 yayaya çarpan minibüs daha sonra yol kenarında park halindeki otomobile çarparak durabildi.

Minibüsün çarptığı Erhan Bağrıyanık ile adı öğrenilemeyen bir kişi ile minibüs şoförü Hüseyin Şişman yaralandı.

CAN PAZARI YAŞANDI

Can pazarının yaşandığı kaza sonrası çevredeki vatandaşlar yaralıların yardımına koştu. Haber verilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

KRİKO KULLANMAK ZORUNDA KALDILAR

Minibüs altında sıkışan İlkay Alagöz’ü kurtarmak için ise vatandaşlar kriko kullandı. Kriko ile minibüsü havaya kaldıran vatandaşlar, Alagöz’ü sıkıştığı minibüsün altından çıkardı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Alagöz’ü Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne götürdü. Alagöz’ün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Diğer 3 yaralının da Sultangazi Haseki Hastanesi ve Arnavutköy Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri sürüyor.

Polis ekiplerinin kaza yerindeki incelemelerinin ardından kazaya karışan minibüs ve minibüsün çarptığı otomobil çekicilerle kaldırıldı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.