DOLAR 32,3672 0.14%
EURO 34,9875 -0.29%
ALTIN 2.324,490,23
BITCOIN 22804791,40%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İKTİDAR İLE MUHALEFET ARASINDA BUZLARI ÇÖZEN YAKINLAŞMA
  • News 34
  • Genel
  • İKTİDAR İLE MUHALEFET ARASINDA BUZLARI ÇÖZEN YAKINLAŞMA

İKTİDAR İLE MUHALEFET ARASINDA BUZLARI ÇÖZEN YAKINLAŞMA

ABONE OL
Kasım 5, 2021 13:53
İKTİDAR İLE MUHALEFET ARASINDA BUZLARI ÇÖZEN YAKINLAŞMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

10’uncu Ordu Tanıtım Günleri’nin başladığı Yenikapı Etkinlik Alanı bugün tarihi günlerinden birini yaşadı. Ak Parti ve CHP İstanbul il Başkanları Ordu için güç birliği yapacaklarını işte bu fotoğraf ve görüntüyle taahhüt ettiler.

İstanbul’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri, açılışa gelen davetlilerin akıllarına gelmeyecek şok bir sürpriz yaşattı.

Her ikisi de Ordulu olan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kısa adı ORDEF olan Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi‘nin çağrısı üzerine sahnede Ordu için çalışacaklarını beyan ederek kollarını havaya kaldırdılar.

Başkan Çelebi‘nin her iki başkanında ellerinden tutup kollarını havaya kaldırması açılışa katılanların nazarında ‘Tarihi bir fotoğraf, tarihi bir görüntü’ olarak nitelendirildi.

Her ikisi de Ordulu olan Kabaktepe ve Kaftancıoğlu bu hareketi yaparken her gün birbirlerine sözlü sataşmalarda bulunan genel başkanlarına da sanki gönderme yapar gibiydiler.

Yıllardır devam eden iktidar ve ana muhalefet arasında ki gerginliğin yorgun düşürdüğü halkta memnuniyet duygusu uyandıran bu görüntü, çok sayıda vatandaşta siyasal huzursuzluğun sona ereceğine ilişkin verilmiş bilinçli bir sinyal olarak algılandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.