DOLAR 32,5166 0.18%
EURO 34,5916 0.1%
ALTIN 2.491,580,22
BITCOIN 20713750,74%
İstanbul
21°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

EKO İklim Zirvesi Ankara’da Başladı

EKO İklim Zirvesi Ankara’da Başladı

ABONE OL
Mart 31, 2022 11:43
EKO İklim Zirvesi Ankara’da Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkent Ankara; geleceğimizi tehdit eden, küresel ekonomiyi temelden etkileyen ve bugünümüzün en önemli sorunu iklim değişikliğine ev sahipliği yapacak.

İstanbul Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan’da davetliler arasında ekoiklim zirvesindeki çalışmaları inceledi.

Güçlü bir ekonomi için yeşil yatırımı benimseyen, yenilebilir enerji ve yeşil kalkınma hareketinin öncüsü olmak için “Neden Dünya’nın Yeşil Enerji Merkezi Biz Olmayalım?” mottosuyla yola çıkan “EKO İKLİM: Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi / Fuarı” ATO Congresium’da!

Bugün ATO Congresium’da başlayan Zirve’ye pek çok ulusal ve uluslararası konuşmacı katılacak. İklim değişikliğiyle mücadelede en önemli adımlardan biri de belediyelerdir. Belediye Başkanlarımız öncülüğünde “Büyükşehirlerde Yeşil Dönüşüm” ana başlığında çözümcül yaklaşımları konuşacağız. Ankara Ticaret Odası Başkan Vekili, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz moderatörlüğünde Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı, Dünya Belediyeler Birliği Eş Başkanı, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın değerli katılımlarıyla 18.00 – 19.00 aralığında Ana Salon / BİOTREND’de gerçekleşecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.