DOLAR 32,3651 0.13%
EURO 35,0228 -0.28%
ALTIN 2.320,610,04
BITCOIN 22927182,85%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doctor Zen Clinic Saç Ekimi Sonrası Nelere Dikkat Edilmesini Açıkladı
  • News 34
  • Gündem
  • Doctor Zen Clinic Saç Ekimi Sonrası Nelere Dikkat Edilmesini Açıkladı

Doctor Zen Clinic Saç Ekimi Sonrası Nelere Dikkat Edilmesini Açıkladı

ABONE OL
Mayıs 28, 2020 16:26
Doctor Zen Clinic Saç Ekimi Sonrası Nelere Dikkat Edilmesini Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye saç ekiminde dünyada önde gelen Doctor Zen Clinic Saç Ekimi konusunda en başarılı klinikler arasında yer alıyor.  İstanbul Torun Center’de merkezi olan Doctor Zen Clinic Kurucusu  İsmail Zengin Avrupadan ve Türkiye’den aldığımız bir çok ödülümüz bulunuyor.

DoctorZen Clinic CEO’su İsmail Zengin, “20 yıldır saç ekimi yapıyoruz. Saç ektirmek isteyenlerin sayısı her yıl katlanarak arttı. Yeni tekniklerle, teknolojik gelişmelerle, uzman doktorlarımızın başarılarıyla, ülkemizin sağlık turizmi için uyguladığı vergi indirimi gibi teşviklerle, insanların estetik kaygısının artışı ve belki de en önemlisi başarılı uygulamalardan dolayı ülke olarak tavsiye edildiğimizden dolayı son 2-3 yıldır saç ekimi talebi daha çok arttı” dedi.

Hastalarımız arasında Siyasetçi,Sanatçı,Sporcu gibi bir çok meslek gurubuna hizmet veriyoruz.

Bugün ziyaretçilerinin arasında başarılı İş İnsanı Sünker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sünker’de vardı.

Klinikle ilgili detaylar alan Sünker, Kliniğin kurucusu İsmail Zengin yaklaşık 15 yıldır dostum böyle bir merkezin İstanbul’da olması büyük şans dedi.

Kısa sürede ve ağrısız olarak yapılan saç ekim işlemi hızlı şekilde sonuç alınmasını da sağlar. Bu bakımdan ülkemizde ve dünya genelinde  Saç Ekimi işlemlerinden faydalanılmaktadır. Saç dökülmesine ve herhangi bir sebep ile yaşanan saç kayıplarında pek çok çözüm teknikleri bulunmaktadır. Bu teknikler hastanın istek ve ihtiyaçlarına göre uzmanlar tarafından uygulanır. Saç ekim teknikleri yanında saçlar için gerekli destekleyici işlemler de saç ekim merkezlerinde gerçekleşir.

Saç ekim işlemlerinde kullanılan tekniklerin önemi büyüktür. Doğru teknik ile uygulanmayan saç ekimi, istenen sonuçları veremez. Bu bakımdan Fue Saç Ekimi işlemler öncesinde kan tahlilinden saç analizine kadar tüm tetkikleri gerçekleştirir. Saç ekim ücretine dahil edilmeden gerçekleşen tetkikler sonrasında hastanın durumuna göre işlemlere karar verilmektedir. Saç ekim işleminden hemen sonra günlük hayata devam edilmektedir. Fakat bu işlemlerin hijyenik ve sağlıklı koşullar altında gerçekleşmesi konusunda hastaların özellikle dikkat etmesi gerekmektedir.

Saç Ekimi Uzmanı Adem Kazan

 

Saç Ekimi konusunda Doctor Zen Clinic’den Saç Ekimi Uzmanı  Adem Kazan sorularınızı cevaplıyor…

Günde ortalama 50 – 100 arasında saç teli dökülmesi her insan için normaldir. İnsanlar yaş aldıkça kıl kökleri zayıflamaya ve incelmeye başlar, saç dökülmesi de giderek hızlanır. Özellikle erkek tipi kellik en sık görülen saç dökülmesi şeklidir. Genellikle hormonal sebeplerden oluşur. Bunun dışında tiroit hastalıkları, saçkıran, kafa derisi enfeksiyonları gibi cilt hastalıkları ve kanser, artrit, depresyon gibi hastalıkların tedavisi sırasında kullanılan ilaçlar nedeni ile dökülebilir.

Bu durumda en etkili çözüm ise saç ekimi operasyonlarıdır. Gelişen tıbbi tedaviler sayesinde artık doğal saçlardan ayırt edilmeyen saç ekim operasyonları yapılabiliyor. Üstelik ekilen saçlar tekrar dökülmediği için kalıcı çözüm imkanı da sunuyor.

En modern saç ekim teknikleri

Saç ekiminin uygulanma şekli tercih edilen tekniğe göre değişiklik göstermektedir. En eski saç ekim tekniklerinden olan FUT tekniği cerrahi operasyon gerektirdiğinden birçok insan için caydırıcı olabiliyordu. Geliştirilen son teknikler sayesinde saç ekimi düşük risk oranları açısından en güvenilir estetik operasyon uygulamalarından birisi haline gelmiştir.

Modern saç ekim teknikleri ile saç ekim işlemlerini hızlandırmış, iyileşme sürelerini kısaltmış ve çok daha doğal bir görünüm kazanmasını sağlamıştır.

Kullanılan en modern saç teknikleri ise FUE tekniği ve FUE tekniğinin alt gruplarıdır. Bunların arasında MikroFue, PerkütanFUE, ManuelFUE, GoldFUE gibi teknikler sayılabilir. MikroFUE tekniğinde mikro motor cihazı kullanılarak saç ekim işlemi saç köklerine ve kafa dersine zarar vermeden işlem hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Örneğin GoldFUE tekniği ile altından yapılan saç ekim aletleri ile saç ekim işlemi gerçekleştirilir. Altın dokulara çok az zarar verdiği için de çok daha hızlı bir iyileşme sağlanır.

Saç ekim işlemi ve sonrası

FUE teknikleri ile dökülmeye karşı dayanıklı olan ense bölgesindeki ya da vücudun diğer bölgelerindeki saç kökleri alınarak dökülen kısımlara nakledilir. Ortalama 6000 ile 7000 arasında saç kökü alınarak transfer edilebilir. Ekilen her bir saç kökünden 1 ile 3 arasında saç teli çıktığı için doğal ve gür görünümlü bir saç elde edilebilir. Bu işlem ortalama 4 ile 6 saat arasında gerçekleştirilebilir. İlk ayda ekilen köklerdeki saçlar dökülür ve ortalama 9 ay içinde bir daha dökülmeyecek şekilde tekrar çıkar.

Operasyonun ardından 3 ile 10 gün arasında sosyal ya da iş hayatınıza dönebilirsiniz. 3 gün sonra uzun yola gidebilir. 10. günden itibaren ise hafif egzersizlere başlayabilirsiniz. Saç ekim işleminden sonra dikkat edilmesi gereken diğer unsurlar konusunda ise saç ekim merkeziniz sizi detaylı bir şekilde bilgilendirecektir.

Doctor Zen Clinic Saç Ekimi Merkezi hakkında

Doctor Zen Clinic kurucusu İsmail Zengin Saç ekimi alanında, 2000 yılından bu yana hastalarına hizmet veren, özellikle de doğal sonuçlar ile uzun yıllardır üzerine tüm ilgileri toplayan bir kuruluş.

Klinik aynı anda 20 operasyon odası ile hizmet verebiliyor, 40 yatak kapasitesi olan klinikte 150 personel görev alıyor.

Doctor Zen Clinic size en uygun fiyatlarla saç ekimi konusunda yardımcı olabilecek bir kuruluş randevu için aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

İletişim Bilgilerimiz ;

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.