DOLAR 32,3344 0.24%
EURO 35,0632 -0.21%
ALTIN 2.306,421,28
BITCOIN 22911263,63%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

“AVRUPALILAR KIŞIN TÜRKİYE’YE AKIN EDECEK”
  • News 34
  • Genel
  • “AVRUPALILAR KIŞIN TÜRKİYE’YE AKIN EDECEK”

“AVRUPALILAR KIŞIN TÜRKİYE’YE AKIN EDECEK”

ABONE OL
Eylül 13, 2022 14:51
“AVRUPALILAR KIŞIN TÜRKİYE’YE AKIN EDECEK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi, Ademhan Group Yönetim Kurulu Başkanı, Turizmci ve İş Adamı Ferhan Ademhan, Avrupa ülkelerinde yaşayan vatandaşların bu kış doğalgaza ödeyecekleri parayla, kışı Türkiye’de daha rahat geçirebileceklerini söyledi.

İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi, Ademhan Group Yönetim Kurulu Başkanı, Turizmci ve İş Adamı Ferhan Ademhan Rusya’nın başlattığı doğalgaz krizi sonucu AB’nin takındığı tutumu ve bunun sonuçlarını değerlendirdi.

Konuşmasında bu kriz sonucunda Rusya’nın doğal gazı kesmesiyle Avrupa ülkelerinde yaşayan vatandaşların bu kış doğalgaza ödeyecekleri parayla, kışı Türkiye’de daha rahat geçirebileceklerini savundu. ‘Bu dönem içerisinde özellikle otellerimizin hazırlıklı ve açık olması gerekmektedir. Zira Kuşadası gibi yerlerde otellerde rezervasyonlar şimdiden başladı” diyen Ademhan, şunları söyledi:
“Sayın cumhurbaşkanımızın yurt dışı son seyahatinde söyledikleri gibi, Rus devletini ve Putin’i hafife almak akıllıca bir durum değildir.

Rusya’nın karşı yaptırımları da dikkate alındığında, özellikle vize konusunda Rus vatandaşların milliyetçi olmaları nedeniyle vize yasağının olumsuz etkileri olmayacaktır.
Ruslar, zaten başta Türkiye, Asya ülkeleri ve Arap ülkeleri olmak üzere Avrupa Birliği dışındaki birçok ülkeye savaş başladığından beri seyahat etmekteler. Biz bir nevi Rusya’nın çıkış kapısı olduk.
Bu konudaki boşluğun doldurulmaması mümkün değildir. Kaldı ki, bu yasaklar Rusya’yı Çine ve bahsini ettiğimiz ülkelere daha çok yakınlaştırmaktadır. Bu da Amerika ya da Avrupa’nın göze alacağı bir durum değildir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.