DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077968-1,31%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Afro Dalgası Modeli için Vazgeçilmez Öneriler

Afro Dalgası Modeli için Vazgeçilmez Öneriler

ABONE OL
Ocak 24, 2020 07:31
Afro Dalgası Modeli için Vazgeçilmez Öneriler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yıllarda afro dalgası olarak adlandırılan ve saçların afro-amerikan bir görüntüye kavuşturulması için kıvırcık hale getirilmesini içeren bir örgü stili tercih edilmektedir. Bu örgü sitilinin uygulanması için saçlarda öncelikle dip kısımlardan kendi saçlarınız üzerinde örgü işlemi başlar. Ardından bu saçlara sentetik malzemeler eklenerek, saçlar daha uzun bir hale getirilir ve daha uzun örgüler elde edilir.

Pratik ve etkili bir uygulama sağlaması ile birlikte afrika örgüsü olarak da adlandırılan bu işlem, her kadın için tercih edilebilecek uygulamalardan birisidir. Ancak eklenebilecek sentetik malzemeler ile birlikte daha dolgun ve keyifli bir görüntünün elde edilebilmesi için saç uzunluğunun ortalama düzeylerde olması önemlidir.

Dolgun ve hacimli saçlara sahip olabilmek isteyen herkesin renk seçenekleri ile birlikte değişim gösteren bu uygulamayı tercih etmesi sıklıkla görülmektedir. Kolay bir kullanım oluşturduğu için ve uzun süreli bir tercih sağladığı için seçilen bu örgü stili, kıvırcık veya düz saçlara sahip olan çoğu kişi için uygulanan bir sistemdir.

Afrika Örgüsü Saça Nasıl Uygulanır?

Bu örgü stilinde öncelikle doğal saçlarının örülmesi ile işleme başlanır sonrasında sentetik ek saç takma işlemi gerçekleştirilir. Kimyasal bir uygulama gerçekleştirilmediği için saçlarda yıpranma gibi bir durum oluşturmadığından dolayı da her saç tipine uygun bir uygulama sağlanmaktadır. Bu işlem hakkında Nurhan Sevim Box Braids İstanbul Studio ve (0 543 255 88 56 ) numara üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Türkiye’nin dört bir tarafında kuaför işletmeleri tarafından profesyonel bir şekilde uygulama imkanı tanıyan bu saç stili özellikle saç şeklini değiştirmek isteyen kişiler için daha fazla tercih edilmektedir. Bilhassa düz saçlara sahip olan kişilerde bu uygulamanın yapılması ile kıvırcık bir görüntü elde edilmesi dışında daha kolay saç şekillendirme işlemi elde edilmektedir.

İşlemin gerçekleştirilmesi ile birlikte elde edilen saçlar çok kolay bir şekilde topuz yapılabilir, atkuyruğu bağlanabilir veya farklı şekiller verilebilir. Bu nedenle afrika örgüsü fiyatları konusunda da işletmeler tarafından farklı politikalar ile hizmet ücretleri belirlenmektedir. Özellikle istenilen saç rengi, uygulamanın ne kadar uzun olacağı ve ne kadar kaliteli bir işlem yapıldığı gibi ayrıntılar fiyatlar üzerinde etkili olmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.