DOLAR 34,2962 0.03%
EURO 37,4813 -0.08%
ALTIN 2.920,08-0,26
BITCOIN 2144463-0,42%
İstanbul
19°

KAPALI

12:56

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MERT MÜLDÜR HABERLERİ: Hollanda maçında Fransız hakem net kırmızıyı es geçti!
  • News 34
  • Dünya
  • MERT MÜLDÜR HABERLERİ: Hollanda maçında Fransız hakem net kırmızıyı es geçti!

MERT MÜLDÜR HABERLERİ: Hollanda maçında Fransız hakem net kırmızıyı es geçti!

Mert Müldür‘e yapılan faul…’ Futbol yorumcuları, Hollanda-Türkiye maçının hakemini anlattı A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024’ün çeyrek final etabında Hollanda’ya 2-1 mağlup olurken karşılaşmanın hakemi Clement Turpin, verdiği kararlarla tartışma yarattı. Yazarımız Deniz Çoban, Fransız hakemin verdiği kararları ve maç performansını değerlendirildi. Son dakika haberleri… Avrupa Futbol Şampiyonası‘nda heyecan çeyrek final maçlarıyla devam ediyor. Yarı finale yükselme mücadelesinde Hollanda ile karşılaştığımız tarihi gecede sahadan 2-1 mağlup ayrılarak turnuvaya veda ettik. İlk yarıda Fransız hakem inanılmaz bir pozisyonda milli futbolcularımızı adeta çıldırttı. Mert Müldür’e yapılan çok sert müdahalede VAR’a bile gitmeyen Fransız hakem, Berlin’de stadyumu hınca hınç dolduran taraftarların da büyük tepkisini çekti. İşte NETHABERLER.COM’un son dakika haberinin detayları… A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024’ün çeyrek final etabında Hollanda’ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Turnuvada hakem yönetimlerinden ağzı yanan Millilerimiz, bu kez de Clement Turpin‘ın tartışmalı yönetimiyle karşı karşıya kaldı. ZWAYER, KOVACS VE ŞİMDİ DE TURPIN… A Milli Takımımızın F Grubu’nda oynadığı Portekiz ve Çekya maçlarının hakem yönetimleri tepkilere neden olmuştu. Portekiz karşılaşmasının hakemi Felix Zwayer’in maç içerisindeki takdir haklarını kullanımı, maç sonunda oyuncularımızın da tepkilerine konuydu. Çekya maçında ise Istvan Kovacs’ın özellikle faul şüphesi olan pozisyonda rakibimizin attığı gole ilişkin kararı çok tartışılmıştı. Çeyrek finalde ise Clement Turpin’ın yönetimi büyük tartışmalar yarattı. TEPKİ ÇEKEN KARARLAR Clement Turpin ve ekibinin özellikle ilk yarıda Xavi Simons’un Mert Müldür’e yaptığı sert faul sonrası takdirini sarı karttan yana kullanması büyük tepki gördü. Yine maç içerisinde Stefan de Vrij’in Barış Alper Yılmaz’a müdahalesi, Mickey van de Ven’in Samet Akaydın’ın sakatlanmasına neden olduğu pozisyon ve Kaan Ayhan’ın yerde kalmasıyla penaltı beklediğimiz an çok tartışıldı.

ABONE OL
Temmuz 7, 2024 16:03
MERT MÜLDÜR HABERLERİ: Hollanda maçında Fransız hakem net kırmızıyı es geçti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mert Müldür‘e yapılan faul…’ Futbol yorumcuları, Hollanda-Türkiye maçının hakemini anlattı

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024’ün çeyrek final etabında Hollanda’ya 2-1 mağlup olurken karşılaşmanın hakemi Clement Turpin, verdiği kararlarla tartışma yarattı. Yazarımız Deniz Çoban, Fransız hakemin verdiği kararları ve maç performansını değerlendirildi.

Son dakika haberleri… Avrupa Futbol Şampiyonası‘nda heyecan çeyrek final maçlarıyla devam ediyor. Yarı finale yükselme mücadelesinde Hollanda ile karşılaştığımız tarihi gecede sahadan 2-1 mağlup ayrılarak turnuvaya veda ettik. İlk yarıda Fransız hakem inanılmaz bir pozisyonda milli futbolcularımızı adeta çıldırttı. Mert Müldür’e yapılan çok sert müdahalede VAR’a bile gitmeyen Fransız hakem, Berlin’de stadyumu hınca hınç dolduran taraftarların da büyük tepkisini çekti. İşte NETHABERLER.COM’un son dakika haberinin detayları…
A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024’ün çeyrek final etabında Hollanda’ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Turnuvada hakem yönetimlerinden ağzı yanan Millilerimiz, bu kez de Clement Turpin‘ın tartışmalı yönetimiyle karşı karşıya kaldı.

ZWAYER, KOVACS VE ŞİMDİ DE TURPIN…

A Milli Takımımızın F Grubu’nda oynadığı Portekiz ve Çekya maçlarının hakem yönetimleri tepkilere neden olmuştu. Portekiz karşılaşmasının hakemi Felix Zwayer’in maç içerisindeki takdir haklarını kullanımı, maç sonunda oyuncularımızın da tepkilerine konuydu. Çekya maçında ise Istvan Kovacs’ın özellikle faul şüphesi olan pozisyonda rakibimizin attığı gole ilişkin kararı çok tartışılmıştı. Çeyrek finalde ise Clement Turpin’ın yönetimi büyük tartışmalar yarattı.

TEPKİ ÇEKEN KARARLAR

Clement Turpin ve ekibinin özellikle ilk yarıda Xavi Simons’un Mert Müldür’e yaptığı sert faul sonrası takdirini sarı karttan yana kullanması büyük tepki gördü. Yine maç içerisinde Stefan de Vrij’in Barış Alper Yılmaz’a müdahalesi, Mickey van de Ven’in Samet Akaydın’ın sakatlanmasına neden olduğu pozisyon ve Kaan Ayhan’ın yerde kalmasıyla penaltı beklediğimiz an çok tartışıldı.