DOLAR 32,4518 -0.12%
EURO 34,7558 -0.67%
ALTIN 2.438,020,09
BITCOIN 2069067-1,26%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

2020 İMAJ MAGAZİN SANAT ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU..
  • News 34
  • Genel
  • 2020 İMAJ MAGAZİN SANAT ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU..

2020 İMAJ MAGAZİN SANAT ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU..

ABONE OL
Ağustos 17, 2020 11:54
2020 İMAJ MAGAZİN SANAT ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal34 Ailesine Sanat Ödülü..   
çağdaş ve modern yeniliklerle dolu yayın çizgisi ile sayısız ödüle layık görülen Kanal34 ailesi, imaj medya’nın organize ettiği 2020 magazin sanat ödülleri töreninde yeni bir ödüle daha layık görüldü.
İmaj Medya tarafından düzenlenen 2020 İMAJ MAGAZİN SANAT ÖDÜLLERİ İstanbul Avcılar, GRANLİFE GARDEN Davet Salonunda sanata gönül verenlerin Gecesi düzenlendi. Kanal 34 ailesinin de ödül aldığı gecede, sanata gönül verenler ve bir çok projelerine destek olan iş insanları plaket ile ödüllendirildi.
Gelenekselleşen ”sanata gönül verenler” Gecesi’nde ödüle layık görülen İstanbul Medya Yayıncılık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan konuyla ilgili şunları dile getirdi; öncelikle bu gecede bizleri bir araya getiren ve ödüle layık gören İmaj Medya Ailesine çok teşekkür ediyorum dedi. “ Biz her daim sanatçılarımızın yanında olduk. herkes her işi yapabilir ama sanatçı olamaz. dolayısıyla sanata ve sanatçısına önem vermeyen bir toplum gelişmiş toplum sayılamaz. Kanal34 ailesi olarak sanata gönül verenlerin her daim yanında olacağız dedi.

Geceye sanat, iş ve magazin dünyasından bir çok önemli isim katılırken, basın mensupları da geceye yoğun ilgi gösterdi.

Gecenin açılışı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı ve İstiklal Marşı ile başlanarak, Akın Ok, Prof.Dr. Şenel Önaldı ve Ali Rıza Binboğa sahnenin gururu ve onuru oldular.
Gecede duayen sanatçı Ali Rıza Binboğa, Müzisyen, Şarkıcı, Eğitimci, Araştırmacı-yazar Akın Ok, Prof. Dr. Şenel Önaldı, ses sanatçısı Gülbin Vardar, organizatör ve menajer Filiz Koç, manken oyuncu Belgin Çelik, TÜMKİAD Başkanı Nihat Tanrıkulu, Kanal34 Yönetim Kurlu Başkanı Adil Koçalan, Aktüel Medya Group Başkanı Osman İslam, Aktüel Medya Group Haber Editörü Ümit Karaman, S.T.K başkanları ve temsilcileri iş insanları, sanatçılar, yazarlar, şairler, yapımcılar, sanat emekçileri ve basın mensupları ile birlikte sanata severler konuklar hazır bulundu.

Ali Rıza Binboğa Akın Ok Şenel ve Şenel Önaldı tarafından ‘’ SANAT ELÇİĞİ ” ünvanına layık görülen İmaj Medya Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Şutanrıkulu’na plaketi değerli ustalar tarafından takdim edildi.
“İmaj Medya Magazin” logosu içinde başarının ve buluşmanın sanatsal faaliyetlerin gücüne güç katarak sanatçıların mutluluğu kıvançlandırmıştır.

EMEKÇİLERE, DESTEKÇİLERE ve BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜRLER
Destek olan sponsorlara, çalışan emekçilere, sahne sorumlusu görevlilerine, sanat adına göstermiş olduğu duyarlı ve çabası olan Özlem Kurt’a ve tüm basın mensubularına teşekür edildi.

ŞUTANRIKULU’NDAN ÖZ ELEŞTİRİ
Gazetecilere gece hakkında öz eleştiride de bulunan İMAJ MEDYA Y.K.Başkanı Gündüz Şutanrıkulu,’’,işimizi daha da iyi yapmaya çalışacağız, sadece bu konuda bazı şeylerin suistimal edilmesini doğru bulmuyorum, eksikliklerimiz ve aksaklıklarımız olduysa, geceye katılan tüm dostlarımızdan özür dileriz. Bu konuda asla eleştiriye karşı değiliz, daha iyisi için yapıcı eleştiri bizim için çok önemli’’dedi.

MÜJDE İLE SONA ERDİ

İmaj Medya Magazin Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Şutanrıkulu, 2021 yılında da aynı özellikte ve güzellikte sanat ve sanatçılarla olacağının müjdesiyle muhteşem geceye damga vurarak sonlandırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.